maanantai 1. lokakuuta 2012

Lakkauskilpailun voittaja!

Eilen päättyi lakkauskilpailun finaaliäänestys, ja nyt on saatu äänet laskettua. :)  Pitemmittä puheitta, blogimme ensimmäisen lakkauskilpailun voittaja on..
Finaalissa numerolla 1 kisanneiden kynsien tekijä, eli Sigi! Onneksi olkoon! :) Sigin blogi löytyy täältä.

Ääniä finaalissa annettiin kaikkiaan 64 kappaletta, joista voittajakynsille meni 22. Voittaja oli siis tosi selkeä tässä kisassa, kun nappasi kolmasosan annetuista äänistä. :) Jossain vaiheessa kommenttiboksiin tuli toivomus, että blogissa kerrottaisiin myös seuraaviksi tulleet finalistit ja heidän äänimääränsä, eli julkaistaan tässä samassa postauksessa myös paikoille 2.-4. sijoittuneet.

Toiselle sijalle kisassa pääsivät kynnet numero 4, joiden tekijä on Katjamaria. Nämä kynnet saivat 10 ääntä.

Kolmanneksi sijoittuivat numerolla 11 kilpailleet kynnet, jotka on tehnyt Belegwen. Näille kynsille annettiin 8 ääntä.

Neljännellä sijalla ovat kynnet numero 9, joiden tekijä on nimimerkki Nindu. Näitä kynsiä äänestettiin 7 kertaa.

Iso kiitos vielä kaikille osallistujille ja äänestäjille! Kilpailuun osallistui monia tosi upeita kynsiä ja taso oli yllättävän kova. :) Järjestämisessä oli yllättävän paljon hommaa, mutta tuskin tämä kilpailu viimeiseksi jää. ;)

Loppuun vielä äänestäjien kesken arvottavan palkinnon voittaja, joka selvisi Random.orgin avulla: